Osiągnięcia Doktorantów

ROK 2020

DOMINIKA MESINGER

  1. Mesinger D., Ocieczek A., 2020. Consumer education as an important condition for increasing wild animal meat consumption in the context of promoting the idea of sustainable development in Poland, Polish Journal of Environmental Studies, Vol. 29, No. 5, s. 3485-3492, DOI: 10.15244/pjoes/117760
  2. Ocieczek A., Mesinger D., 2020. Porównawcza charakterystyka właściwości sorpcyjnych popularnych rodzajów skrobi z zastosowaniem modelu BET w rozwinięciu analitycznym i numerycznym, Przemysł Chemiczny, 99/5, s. 1000-1004, DOI: 10.15199/62.2020.5.14

AGNIESZKA PIOTROWSKA-KIRSCHLING

  1. Piotrowska-Kirschling A., Brzeska J., 2020 The Effect of Chitosan on the Chemical Structure, Morphology, and Selected Properties of Polyurethane/Chitosan Composites, Polymers, Vol. 12, No. 5, 1205. DOI: 10.3390/polym12051205
  2. Piotrowska-Kirschling A., Brzeska J., 2020 Review of chitosan nanomaterials for metal cations adsorption, Progress on Chemistry and Application of Chitin and its Derivatives, Vol. XXV, 51-62. DOI: 10.15259/PCACD.25.004
  3. Piotrowska-Kirschling A., Brzeska J., Duczmal I., 2020; Degradowalne materiały poliuretanowe a mikroplastiki, Monografia „Wybrane zagadnienia z zakresu inżynierii chemicznej i procesowej”, Wydawnictwo Naukowego TYGIEL, s. 158-169, ISBN 978-83-66489-25-7.
  4. Piotrowska-Kirschling A., Brzeska J., 2020; Environmental management through example of polysaccharide materials using in water treatment, Polish Journal of Commodity Science, Vol. 4, No. 65.

 

ROK 2021

DOMINIKA MESINGER

  1. Mesinger D., Ocieczek A., 2021. Risk assessment of wild game meat intake in the context of the prospective development of the venison market in Poland, Polish Journal of Environmental Studies, Vol. 30, No. 2, s. 1-9, DOI:10.15244/pjoes/124744

Podmiot udostępniający: 

UMG Zespół ds. Nauki

Wytworzył informację:

B.Hryciuk
17.11.2020
Wprowadzenie:
B. Hryciuk 17.11.2020
Ostatnia modyfikacja:
B. Hryciuk 24.11.2020