Kontroler wyrobu gotowego - GRAAL

GRAAL S.A.
ul.Zachodnia 22
84-200 Wejherowo

https://graal.pl/

 

Grupa Kapitałowa GRAAL jest liderem branży przetwórstwa ryb w Polsce, a marki Grupy: Graal, SuperFish i Kuchnia Staropolska są dostępne we wszystkich sieciach sklepów w Polsce. Produkty Grupy są również obecne pod markami partnerów z całego świata.

Grupa posiada cztery zakłady produkcyjne, zatrudnia ponad 2500 osób i jest pracodawcą gwarantującym stabilne zatrudnienie, bardzo dobre warunki pracy oraz dynamiczny rozwój.

W związku z rozwojem zakładu produkcyjnego Polinord, który specjalizuje się w produkcji konserw rybnych, zatrudnimy pracownika na stanowisko:

Kontroler wyrobu gotowego

(branża spożywcza)

Miejsce pracy: Kartoszyno

Zadania:

  • kontrolowanie i dopuszczanie produktów w ramach kontroli końcowej, zgodnie z wymaganiami klienta
  • prowadzenie działań, zapisów i raportów zgodnie z procedurami i instrukcjami systemu jakości
  • prowadzenie działań zapobiegawczych i korygujących oraz postępowań z wyrobem niezgodnym ze standardami
  • współpraca z pionem produkcji, zaopatrzenia i sprzedaży w zakresie jakości wyrobów.

Oczekujemy:

  • wykształcenia min. średniego – mile widziane technologia żywności lub pokrewne
  • znajomości procesów technologicznych w branży spożywczej
  • zaangażowania i motywacji do pracy
  • staranności i rzetelności w wykonywaniu powierzonych obowiązków
  • samodzielności i dobrej organizacji pracy
  • gotowości do pracy w systemie trzyzmianowym.
  • doświadczenie na podobnym stanowisku – będzie dodatkowym atutem

Oferujemy:

  • zatrudnienie na umowę o pracę u stabilnego pracodawcy
  • świadczenia dla pracowników (w tym bony świąteczne, świadczenia medyczne, ubezpieczenie na preferencyjnych warunkach)
  • rozwój kompetencji zawodowych
  • dobrą i przyjazną atmosferę pracy

·       

Zgłoś się do nas i zacznij pracę w Grupie GRAAL!

link do aplikacji: https://graalgroup.com.pl/kariera/kontroler-wyrobu-gotowego/

Podmiot udostępniający: 

UM w Gdyni

Wytworzył informację:

BKS
12.01.2022
Wprowadzenie:
M.Bagińska 12.01.2022
Ostatnia modyfikacja:
M.Bagińska 12.01.2022